Здобутки аматорів на Всеукраїнському конкурсі «Слобожанські візерунки»

20 квітня 2021 року

 ЗДОБУТКИ АМАТОРІВ ОБРАЗОТВОРЧОГО І ДЕКОРАТИВНО-

ВЖИТКОВОГО МИСТЕЦТВА НУБІП УКРАЇНИ

на Всеукраїнському конкурсі «Слобожанські візерунки»

 
Нещодавно до скарбнички досягнень художньої студії «Голосіївська палітра» та гуртка «Декоративна флористика» додалися нові відзнаки.
Наше творче студентство взяло участь у ІV Всеукраїнському відкритому конкурсі-виставці декоративно-прикладного мистецтва «Слобожанські візерунки», метою якого є розкриття та підтримка творчого потенціалу майстрів та молоді, що навчаються та працюють у галузі декоративно-прикладного, образотворчого мистецтва, графіки та дизайну.
За інформацією оргкомітету, на конкурс надійшла 371 робота від учасників різного віку: учнів, студентів, аматорів та майстрів з різних областей України та закордоння. Цього року також були роботи від учасників з Польщі, Угорщини, Китаю, Мексики та Малайзії.
 
Приємно і почесно, що журі відзначило наші здобутки, оцінивши їх відповідно до таких критеріїв: оригінальність рішення; творчий підхід; майстерність виконання; відповідність до вимог; охайність виконання роботи.
Варто відзначити різнобічність творчих обдарувань наших учасників, які презентували свої роботи у номінаціях: декоративна композиція (декоративний живопис, колаж, аплікація, вітраж тощо); образотворче мистецтво (живопис, графіка); об’ємно-рельєфна композиція (скульптура, квілінг, рельєфне панно тощо) та плакат.
Дипломами учасника нагороджені: студентки факультету ветеринарної медицини Аліна Сморчкова, Ліза Травецька, Іванка Тюфанова  (1 курс), Дарина Цапок ( 3 курс); першокурсники факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Данило Білий та Анна-Марія Приступа. 
Представник факультету тваринництва та водних біоресурсів першокурсник В’ячеслав Дикало став переможцем – отримав диплом 1 ступеня.
Вітаємо наше мистецьке товариство із нагородами та бажаємо нових творчих здобутків!
 
Ярина Пузиренко,
доцентка кафедри культурології
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook