Національний університет біоресурсів і природокористування України оголошує конкурс на заміщення посад науково-педагогічних працівників

26 квітня 2021 року

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ
оголошує конкурс
на заміщення посад науково-педагогічних працівників

  1. Завідувачів кафедр: технологій та дизайну виробів з деревини (1); романо-германських мов і перекладу (1); соціальної роботи та реабілітації (1); журналістики та мовної комунікації (1); іноземної філології і перекладу (1); культурології (1); механіки (1); економічної кібернетики (1); інформаційних систем і технологій (1); комп’ютерних наук (1); глобальної економіки (1); садівництва (1); рослинництва (1); інтегрованого захисту і карантину рослин (1); фізіології, біохімії рослин та біоенергетики (1); геодезії та картографії (1); адміністративного та фінансового права (1); аграрного, земельного та екологічного права (1); цивільного та господарського права (1).
  2. Професорів кафедр: філософії та міжнародної комунікації (1); соціальної роботи та реабілітації (2); транспортних технологій та засобів у АПК (1); технічного сервісу та інженерного менеджменту (1); будівництва (1); анатомії, гістології і патоморфології тварин (1); біохімії і фізіології тварин (1); ботаніки, дендрології та лісової селекції (1); адміністративного та фінансового права (1); аграрного, земельного та екологічного права (1); екології агросфери та екологічного контролю (1); туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу (2); публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності (1).
  3. Доцентів кафедр: міжнародних відносин і суспільних наук (2,25); філософії та міжнародної комунікації (4); журналістики та мовної комунікації (2); англійської філології (2); іноземної філології і перекладу (3); романо-германських мов і перекладу (3); англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей (2); управління та освітніх технологій (1); психології (3); культурології (1); охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві (2); тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів (2); технічного сервісу та інженерного менеджменту (1); сільськогосподарських машин та системотехніки (1); технологій конструкційних матеріалів і матеріалознавства (1); надійності техніки (2); терапії і клінічної діагностики (1); ветеринарної гігієни (2); анатомії, гістології і патоморфології тварин (0,5); процесів і обладнання переробки продукції АПК (1); технології м’ясних, рибних та морепродуктів (1); комп’ютерних систем і мереж (1); економіки (3); організації підприємництва та біржової діяльності (2); банківської справи та страхування (1); фінансів (1); статистики та економічного аналізу (4); обліку та оподаткування (6); ботаніки, дендрології та лісової селекції (1); лісівництва (1); таксації лісу та лісового менеджменту (2); ландшафтної архітектури та фітодизайну (1); технологій та дизайну виробів з деревини (1); цивільного та господарського права (1); фітопатології (1); ентомології (2); інтегрованого захисту та карантину рослин (1); екології агросфери та екологічного контролю (2); екобіотехнології та біорізноманіття (1); загальної екології, радіобіології і безпеки життєдіяльності (2); фізіології, біохімії рослин та біоенергетики (1); туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу (1).
  4. Старших викладачів кафедр: романо-германських мов і перекладу (1); соціальної роботи та реабілітації (1); фізичного виховання (2); тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів (1); охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві (1); конструювання машин і обладнання (2); будівництва (1); лісівництва (1); фізіології, біохімії рослин та біоенергетики (1).
  5. Викладачів кафедр: фізичного виховання (1).
  6. Асистентів кафедр: фізичного виховання (1); ветеринарної гігієни (1,5); анатомії, гістології і патоморфології тварин (0,75); технології м’ясних, рибних та морепродуктів (1); економіки (0,5).

     Документи приймаються: з 26 квітня по 12 травня 2021 р. включно (3 корпус, к. 229). Телефон для довідки 527-85-46.

     Умови конкурсу визначені Порядком проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України, який розміщено на сайті університету (розділ «Відділ кадрів»).

Микола Михайліченко,
начальник відділу кадрів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook