День посвяти - мотиваційно-надихаюча зустрів членів гуртка

21 вересня 2020 року
Студентський науковий гурток “Інноваційні методи в управлінні земельними ресурсами”

Довгоочікуваним днем для першокурсників НУБіП України у 2020 році стало 21 вересня! Ще нещодавно ми мріяли та прагнули вступу до Вишу, а вже сьогодні студенти одного із кращих – Національного університету біоресурсів і природокористування України. Цей день запам'ятався неймовірною кількістю позитивних емоцій та приємних побажань.

На урочистій посвяті у студенти факультету землевпорядкування нас привітав та побажав стати фахівцями своєї справи декан факультету землевпорядкування Євсюков Тарас Олексійович, також до привітань доєдналися голова Держгеокадастру Роман Лещенко та голова правління ГО «Асоціація фахівців землеустрою України» Анатолій Полтавець. Ми пишаймось, що стали студентами кращого факультету землевпорядного профілю в Україні, що допоможе нам переконливо дивитись у майбутнє.

Наш, вже рідний факультет землевпорядкування, гостинно прийняв нас до своєї родини після офіційного проголошення присяги студента НУБіП України.
Вже традиційним заходом після студентської посвяти стало знайомство із наставником академічної групи, від якого ми отримали не менш тепліші привітання. Хочемо окремо висловити подяку за душевний прийом від нашого куратора, доцента, Бутенка Євгенія Володимировича, який гостинно запросив нас на знайомство й провів короткий екскурс до організації навчального процесу та факультетських традицій.
Ми, першокурсники, в свою чергу обіцяємо докладати всіх зусиль, щоб наше перебування в університеті було не лише часом інтенсивного навчання, а й часом цікавого та насиченого студентського життя!

 

Інна Чеботарьова,
студентка 1 курсу скороченого терміну навчання,
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook