НПП кафедри англійської філології підвищують рівень викладання дисципліни разом з професіоналами своєї справи

16 квітня 2021 року

Система освіти XXI століття кидає все нові виклики викладачам, вимагаючи інноваційності та відкритості до змін. Сучасний викладач сприймає труднощі у викладанні не як перепону, а як можливість до розширення власних компетенцій.

 

16 квітня на кафедрі англійської філології гуманітарно-педагогічного факультету відбувся семінар-тренінг, який був зорганізований та проведений представником Dinternal Education, міжнародним академічним консультантом Гремом Джонс. У роботі семінару  взяли участь усі викладачі кафедри.

Тема семінара: «Цікаве та ефективне використання відео- та аудіоматеріалів на заняттях іноземної мови». Учасники семінара отримали практичні поради щодо ефективного використання відео- та аудіоматеріалів для розвитку продуктивних навичок студентів, а також для активного закріплення лексики та граматики.

В ході заходу викладачі отримали нові знання, збагатилися професійними ідеями ефективного викладання англійської мови, були залучені до розгляду сучасних методик комунікативного підходу до вивчення іноземних мов та ефективного планування занять на базі сучасних автентичних навчально-методичних комплексів, отримали масу позитивних емоцій та найважливіше цікавої інформації, що стане у нагоді при викладанні іноземної мови.
 

Педагоги зазначили, що були раді стати частиною такого освітнього заходу, участь в якому - це чудова можливість здійснити “upgrade” власних методичних умінь, поспілкуватися з колегами та надихнутися на нові звершення.

Освітні зміни – це велика титанічна праця, але завдяки підтримці освітянської спільноти ці зміни стають реальністю.

 

Ганна Медяник,

асистент кафедри англійської філології
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook