Спеціальність «Міжнародні відносини» – це спосіб здійснити Вашу мрію!

18 квітня 2021 року
17 квітня відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі Національного університету біоресурсів і природокористування України, гуманітарно-педагогічного факультету, кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

17 квітня 2021 року Національний університет біоресурсів і природокористування України зустрічав своїх майбутніх студентів – випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) України, на онлайн-заході з використанням дистанційних технологій у вигляді відеоконференцій на платформі Cisco Webex «Дні відкритих дверей», де всі бажаючі мали можливість познайомитися з нашим навчальним закладом, дізнатися про освітні спеціальності, отримати відповіді на всі питання щодо вступу, навчання, дозвілля, проживання.
План заходів передбачав: виступ ректора Станіслава Ніколаєнко та відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Ковалевського, а також зустрічі на факультетах та випускових кафедрах. Кожен факультет продемонстрував свої досягнення у вигляді презентацій та рекламних роликів.


Традиційно багато школярів завітало і до гуманітарно-педагогічного факультету. Декан факультету Інна Савицька гостинно відкрила двері свого факультету.

Абітурієнтів було докладно проінформовано про переваги навчання та здобуття освіти саме на нашому факультеті, про ті великі можливості, які отримує кожен студент для навчання, саморозвитку і дозвілля. Окремо закцентовано було увагу на спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету: «Професійна освіта», «Філологія. Переклад», «Журналістика», «Соціальна робота», «Міжнародні відносини», «Психологія». Абітурієнти отримали інформацію про пріоритетні напрями навчання, подвійні дипломи, безкоштовне стажування в університетах Польщі та Китаю, олімпіаду для вступників, пільги при вступі на навчання.

Колектив кафедри міжнародних відносин і суспільних наук щиросердно приймав учнів та їх батьків, які зацікавилися спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Розпочав захід вітальним словом завідувач кафедри Сергій Білан. Потім гості були ознайомлені з короткою історичною довідкою про університет, факультет та кафедру.


Також абітурієнтів було докладно проінформовано умови вступу, особливості навчання та перспективи працевлаштування, про переваги навчання та здобуття освіти саме на нашому факультеті, про ті великі можливості, які отримує кожен студент для навчання, саморозвитку і дозвілля. Абітурієнти отримали інформацію про пріоритетні напрями навчання, подвійні дипломи, безкоштовне стажування за кордоном, олімпіаду для вступників.

Студентки 4-го курсу представили цікаву презентацію про спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», а також гостям було запропоновано перегляд низки коротких відеороликів, які були підготовлені нашими студентами.


В кінці зустрічі було надано відповіді та роз’яснення на питання абітурієнтів та їх батьків, заданих в чаті.


Отож, вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі, від якого залежить задоволення людини собою. Тому, вибрати спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» – це бути сучасним, перспективним, успішним.

Підсумовуючи хотілося б побажати майбутнім студентам зробити правильний вибір та обрати університет з багатою історією, традиціями, широкими міжнародними зв’язками, високими рейтингами та широкими перспективами, яким і є Національний університет біоресурсів і природокористування України – один з найкращих вишів нашої держави.
Колектив кафедри міжнародних відносин і суспільних завжди відкритий до діалогу та співпраці.

 

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook