17 квітня відбувся загальноуніверситетський День відкритих дверей

17 квітня 2021 року

   17 квітня 2021 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся онлайн День відкритих дверей для випускників шкіл, технікумів і коледжів. Для того, щоб долучитися до зустрічі, абітурієнти та всі охочі мали можливість зареєструватися заздалегідь.
   У вітальному слові ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко говорив про більш як двохсотрічну історію навчального закладу, основні цінності та пріоритети університету. Також Станіслав Миколайович говорив про освітні можливості, які пропонує університет, матеріально-технічне та кадрове забезпечення навчального процесу.

 

  Наступним етапом заходу була зустріч із відповідальним секретарем приймальної комісії Сергієм Ковалевським, який ознайомив учасників заходу із особливостями та новаціями Вступної кампанії 2021.

 


   Після цього для абітурієнтів гостинно відкрив віртуальні двері економічний факультет. Більше 200 майбутніх абітурієнтів та їх батьків мали можливість в режимі реального часу поспілкуватися з керівництвом факультету і кафедр, поставити свої запитання.



  Загальну презентацію про економічний факультет представив його очільник, Діброва Анатолій Дмитрович, доктор економічних наук, професор.



  У цікавій та змістовній доповіді Анатолій Дмитрович ознайомив із історією факультету, його славетними випускниками, переліком спеціальностей, які можна здобути в нашому закладі освіти. Декан, наголосив на традиціях та досвіді підготовки висококваліфікованих спеціалістів для різних галузей економіки країни. Навчаючись на економічному факультеті майбутні абітурієнти мають змогу отримати не просто фах, а ґрунтовну професійну підготовку та широкі можливості для реалізації творчих і наукових талантів.
 

 ,

 

 

 

    Далі зустріч продовжив лідер студентської організації економічного факультету Олександр Чернецький.

 


 

    Він розповів яким чином відбувається навчання на факультеті, про навчальні аудиторії і лабораторії. Але основний акцент у свої розповіді Олександр зробив на напрямках роботи студентської організації, проведенні дозвілля студентів, та як вони працюють під час пандемії.

 


 

 Підсумковим етапом заходу була сесія питань/відповідей. Майбутніх абітурієнтів цікавили вартість навчання на спеціальностях факультету, який бал ЗНО має бути для вступу на навчання за дерзамовленням, чи є можливість і за яких умов можна перейти з контрактної форми навчання на бюджетну, чи можна одночасно навчатися за двома спеціальностями. Окрім того були і запитання стосовно того як організовується навчання в умовах пандемії, в яких країнах є можливість проходити виробниче стажування, основні відмінності спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» від спеціальності «Менеджмент». Також майбутніх вступників цікавила можливість безпосереднього отримання інформації про факультет від студентів через соціальні мережі і канали зв’язку, посилання на які надав голова студентської організації. Відповідали на запитання декан Анатолій Діброва, завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Микола Ільчук, заступник декана факультету Віталій Нагорний, голова студентської організації Олександр Чернецький.

 

 

 

 Загалом проведений захід викликав неабияку зацікавленість у молоді і вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх навчальних закладів та коледжів поповнять ряди студентства нашого економічного факультету.

Віталій Нагорний, 

Леся Воляк,

заступники декана економічного факультету
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook