Виховна робота в умовах карантину триває!

13 квітня 2021 року

 12 квітня 2021 року куратором студентів 2 групи 3 курсу, старшим викладачем кафедри терапії і клінічної діагностики Палюх Тетяною Анатоліївної було проведено чергову організаційно-виховну годину.

В цей нелегкий час людство зіткнулася з масштабною проблемою всього світу, що спричинило поширення інфекційного захворювання COVID-19, наслідком якого став глобальний карантин, який змусив значний відсоток населення перейти на режим самоізоляції. Основне завдання куратора, як керівника академічної групи, полягає в необхідності знайти методи зв’язку зі студентами. 

За допомогою сервісу Zoom у форматі відео конференцій двічі на місяць, в період дистанційного навчання, проводяться організаційно-виховні години з студентами 2 групи 3 курсу під час яких аналізуються успішність студентів.   Обговорюються особливості дистанційної форми навчання та проблеми, які при ньому виникають. Наголошується на обов'язковому відвідуванні лекційних та лабораторних занять (дистанційно), що зазначається в електронному журналі відвідування,  та вчасному виконанні лабораторних завдань на платформі elearn.

Проводиться моніторинг щодо захворюваності студентів в групі. У групі, станом на 12.04.2021р., лише 2 студентів не перехворіли на Covid-19.

Куратор звертає увагу також на зміцнення імунітету студентів, що  можливо досягти шляхом забезпечення повноцінного харчування, здорового сну, фізичних вправ та підтримки водного балансу організму. Обговорюються питання щодо особистої гігієни та дотримання карантинних заходів студентами під час пандемії, а саме: обов’язкове носіння маски, регулярне миття рук, застосування антисептиків, уникання масового скупчення людей, дотримання дистанції 1,5 м. 

З студентами, які проживають в гуртожитку обговорюються правила внутрішнього розпорядку та протипожежної безпеки, профілактика інфікування короно вірусом в умовах гуртожитку.

Саме під час карантину куратори академічних груп мають не лише доносити інформацію щодо освітніх процесів, створювати умови для соціального спілкування в середині групи, а й піклуватися про фізичний, психологічний та емоційний стан студентів.

Студенти групи з нетерпінням очікують зняття карантинних обмежень та зустрічей в навчальних лабораторіях університету.
 
Будьте здорові!
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook