ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА – МОЯ ОМРІЯНА ПРОФЕСІЯ

14 квітня 2021 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Я Юлія Білей, мені 19 років, проживаю в селі Кушниця, що на Закарпатті. На сьогодні - я студентка 4 курсу ветеринарного відділення ВСП «Мукачівського фахового коледжу». Навчання в цьому закладі для мене є доказом, що саме ветеринарна медицина – це та професія, якою я бажаю займатися надалі й досягати в ній успіхів.

Чому саме ветеринарна медицина? Я з дитинства люблю тварин і завжди хотіла їм допомагати, тому обрала професію, у якій головні пріоритети – це лікування і профілактика захворювань, забезпечення покращення умов життя наших улюбленців.
У вільний час я займаюся спортом, люблю наодинці слухати музику або читати цікаві книги, але все-таки вважаю своїм покликанням ветеринарію.

Після закінчення коледжу планую продовжити своє навчання на факультеті ветеринарної медицини в НУБіП України. Я впевнена, що саме цей заклад вищої освіти – саме той університет, який надасть мені можливість отримати якісну вищу освіту та оволодіти новітніми методами дослідження стану здоров’я тварин, навчить надавати їм потрібну та якісну допомогу. Тому мій вибір – Національний університет біоресурсів і природокористування України!

Підготували: Юлія Білей, абітурієнтка; Олександр Араньош, студент 1 курсу, 11 групи;
Вікторія Грищенко, професорка кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook