Студенти-біотехнологи - учасники European Conference

13 квітня 2021 року
НУБіП України - Анкара, Тупеччина

 

Як кажуть у НУБІП, студенти спеціальності "Біотехнологія та біоінжерія" - це активна та відповідальна молодь, яка завжди прагне отримати новий досвід та знання. Що може стати підтвердженням для такої позитивної характеристики? Досить багато фактів мають на свою користь майбутні вчені: високі показники у навчанні, участь у різних конкурсах, плідна праця у гуртках та секціях. Та сьогодні закцентувати вашу увагу, шановні читачі,  хочеться на здобутті нового досвіду для нас - написання наукових робіт для Міжнародної конференції.

Результати роботи - отримані збірники наукових праць та сертифікати учасника European Conference.  Активну участь у цьому взяли наступні студенти: Анастасія Тимошенко, Дмитро Казіміров, Наталя Калька, Дарина Сокол. Наукову роботу було виконано під керівництвом к.х.н., доц. Лаврика Р.В.

 

 

 

Нам, першокурсникам, дуже приємно та цікаво брати участь у подібних заходах, важливо досягати нових вершин і поглиблювати знання. Ми впевнені, що це лише початок і надалі із завзяттям намагатимемось підтримувати рейтинг нашої спеціальності та факультету!

Студенти 1 курсу:

Анастасія Тимошенко, Дмитро Казіміров,

 Наталя Калька, Дарина Сокол.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook