Профорієнтаційна лекція викладачів НУБіП України
11 березня 2021 року в рамках співпраці між коледжем та Національним університетом біоресурсів і природокористування України доценти кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Володимир Василів та Марія Жеплінська провели профорієнтаційну лекцію на тему: «Перспективи спеціальностей «Харчові технології» та «Громадське здоров’я» для здобувачів освіти групи 305(209)-Т.
У рамках зустрічі Володимир Павлович та Марія Михайлівна розповіли студентам 3 курсу про можливість вступу до базового навчального закладу – Національного університету біоресурсів і природокористування України, освітній процес і подвійні дипломи, про дозвілля і навчальні практики, а також запросили здобувачів освіти завітати до університету, де вони зможуть оглянути потужну матеріально-технічну базу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Під час презентації спеціальності «Громадське здоров’я» лектори звернули увагу студентів на такий перспективний напрямок, як нутриціологія – наука про їжу та харчування, про харчові продукти, харчові речовини та інші компоненти, що містяться у цих продуктах, про їхню дію і взаємодію, про їхнє споживання, засвоєння, витрачання та виведення з організму, про роль в підтримці здоров'я або виникненні захворювань.
Висловлюємо щиру подяку за співпрацю Володимиру Василіву та Марії Жеплінській за цікаву, змістовну зустріч і сподіваємося на подальшу співпрацю.
Ірина Вінник,
голова циклової комісії маркетингу і торгівлі