Карантин не перешкода для проведення профорієнтаційної роботи

6 квітня 2021 року
У зв’язку із запровадженням карантину та офіційним обмеженням на проведення масових заходів, у коледжі відчинені двері для  абітурієнтів та розпочато проведення індивідуальних консультацій і екскурсій закладом освіти. Так  6 квітня 2021 року до ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» завітали два дев’ятикласники - майбутні випускники Бучанської загальноосвітньої школи №4, щоб ознайомитися з навчальним закладом та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців, адже перед ними постав складний життєвий вибір - вибір майбутньої професії. Саме у цьому і спробували допомогти гостям відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Погоріла, яка провела оглядову екскурсію по коледжу з метою ознайомлення школярів з матеріально-технічною базою, та голови циклових комісій  Світлана Іванова, Ірина Вінник, Олександра Дулова, які розповіли гостям про спеціальності, роботу лабораторій, програмне забезпечення тощо.
 
Завітали гості і до директорки коледжу Наталії Ільченко, яка розповіла про особливості освітнього процесу в коледжі, зокрема, про організацію дистанційного навчання на платформі discord.
 
Майбутні абітурієнти отримали відповіді на свої запитання щодо правил прийому, вступу до закладу освіти, а також - яскраві враження від відвідування коледжу.
 
Нагадуємо, що під час карантину ми залишаємось з Вами на звязку за номером телефону / вайбер приймальної комісії – +38 068 6012637.

 Оксана Погоріла, відповідальний

секретар приймальної комісії


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook