Кафедра комп’ютерних систем і мереж провела обговорення освітніх програм із роботодавцями

13 квітня 2021, 14:21

 

     13 квітня в рамках засідання кафедри КСМ було проведено обговорення освітньо-професійних програм (ОПП) «Кібербезпека» підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 125 «Кібербезпека»,  ОПП «Комп’ютерна інженерія» першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія» та ОПП «Комп’ютерні системи і мережі» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія».

    Було зазначено, що підвищить конкурентоспроможність студентів НуБіП України на ринку праці такі компетенції, як вільне володіння іноземною мовою, знання спеціалізованих комп’ютерних систем, уміння діагностувати та проводити моніторинг складних комп’ютерних систем і мереж, комунікативні навички у спілкуванні, командна робота та проєктна діяльність. Позитивом роботи є наявність практик на кожному курсі навчання.

    На завершення зустрічі, освітньо-професійні програми пройшли обговорення на розширеному засіданні кафедри КСМ в присутності зовнішніх стекхолжерів, які надали рецензії (https://nubip.edu.ua/node/3713/9) на відповідні ОПП. На ньому детально розглянули дисципліни, які плануються до включення у навчальний план підготовки у 2021-2020 навчальному році для майбутніх першокурсників. Обговорили компетенції, які здобудуть студенти у процесі вивчення цих дисциплін.

    Проєкти ОПП «Кібербезпека» підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 125 «Кібербезпека»,  ОПП «Комп’ютерна інженерія» першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія» та ОПП Комп’ютерні системи і мережі» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія» виставлено у розділі «Проєкти освітніх програм» за посиланням (https://nubip.edu.ua/node/3713/2), на сторінці кафедри (https://nubip.edu.ua/node/3713) та відкриті до обговорення.

Валерій Лахно

завідувач кафедри, професор

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook