Карантин – не перешкода: профорієнтаційна робота кафедри англійської філології

11 квітня 2021 року

08 квітня 2021 року кафедра англійської філології провела онлайн конференцію, присвячену профорієнтаційній роботі в НУБІП України на гуманітарно-педагогічному факультеті.


На заході були присутні викладачі кафедри, абітурієнти, їхні батьки з різних регіонів України та спеціальні почесні іноземні гості. Викладачі кафедри детально розповіли про переваги навчання, насичене студентське життя на гуманітарно-педагогічному факультеті.

Завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, доцент Дьоміна В.В. зосередила увагу на можливостях навчання у Польщі, отриманні подвійних дипломів, стажуванні та  проходженні практики за кордоном.


  

Доцент кафедри Христюк С.Б. розповіла про спеціальності "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Іноземна філологія" та особливості організації навчального процесу в НУБіП України. Своїми враженнями про навчання поділилася студентка першого курсу із Луганщини, спеціальності "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", наскільки студентство змінило її життя, яке засяяло яскравими радісними подіями. Приємно, що молодь бачить перспективу розвитку нашої держави завдяки своїм знанням, наполегливості та невтомній праці.

 

Старший викладач кафедри Розгон І.Ю. презентувала спеціальність "Журналістика". Цікаві творчі проекти, майстер-класи із провідними журналістами України, досвідченими наставниками, метрами української школи дикторів, такими як Тетяна Цимбал – все це про професію майстра слова та пера.

  

Старший викладач кафедри Клименко Л.В. наголосила на важливості спеціальності "Психологія", затребуваності цієї професії у сучасному суспільстві, гарантованому працевлаштуванні. А також розказала про прекрасну традицію в НУБІП, якій вже більше 35 років. Йдеться про проведення творчого конкурсу «Голосіївська весна», на якому гуманітарно-педагогічний факультет посідає призові місця вже декілька років поспіль.


  

Доцент кафедри Шанаєва-Цимбал Л.О. представила спеціальність "Соціальна робота" та "Професійна освіта". Соціально-педагогічна допомога, підтримка, захист та реабілітація всіх категорій населення є актуальною потребою нашого суспільства. Саме тому професійна допомога, підтримка та порада змінить долі багатьох людей, як дорослих, так і дітей на краще.

Кваліфіковані наставники науково-педагогічного колективу - запорука професійного розвитку кожного студента. Студент спеціальності "Фізична культура і спорт" поділився досвідом студентського життя: спортивних змагань, нових спортивних звершень та досягнень. Адже Україна пишається своїми спортсменами, їхньою силою волі та духу!

Старший викладач кафедри Ренська І.І. проінформувала про наукове та творче життя на факультеті. Проведення конкурсу наукових робіт, олімпіад, Міжнародних на Всеукраїнських наукових конференцій, проведення тижня англійської мови до Дня народження Шекспіра: конкурс декламування віршів англійською мовою, конкурс поетичного та прозового художнього перекладу.

Завідувач кафедри Дьоміна В.В. розповіла про співпрацю із видавництвом Pearson, компанії Dinternal Education в Україні, яка проводить різноманітні семінари, вебінари, воркшопи, забезпечує найсучаснішою навчальною та методичною літературою, із студентами проводять заняття носії мови.
Почесним гостем заходу був запрошений Грем Джонс, міжнародний академічний консультант, який у другій частині заходу провів семінар із викладачами кафедри англійської філології.

 

Завдяки доценту кафедри Качмарчик С.Г вдалося організувати чудовий інтерактивний захід, де були присутні однодумці, які готові розвиватися, брати активну участь в житті університету та поза його межами. А також усі, хто розділяє думку, що отримання якісної освіти забезпечить щасливе майбутнє не лише для однієї особистості, а й для усієї України.

 

Індіра Ренська,

старший викладач кафедри англійської філології
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook