Стейкхолдери беруть активну участь в освітньому процесі підготовки докторів філософії за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"

9 квітня 2021 року

Викладачі кафедри ветеринарної гігієни тварин імені професора А.К. Скороходька, які забезпечують освітню складову підготовки доктора філософії за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», практикують під час читання лекцій і проведення лабораторних та практичних занять запрошувати стейкхолдерів, зокрема, роботодавців. 9 квітня 2021 року згідно робочого навчального плану та робочої програми дисципліни «Організація санітарних заходів» лекцію для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за освітньо-науковою програмою (ОНП) «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» на тему: "Контроль шкідників у органічному виробництві" в онлайн-режимі прочитав фахівець із сертифікації ТОВ «Органік Стандарт», кандидат ветеринарних наук, доцент Білик Руслан Іванович.

Він зосередив свою увагу на особливостях створення програми-передумови щодо «pest» контролю за виробництва органічних продуктів. Аспіранти 1 року навчання Нікітіна Леся та Продоляк Яна активно поспілкувалися із запрошеним лектором, задали значну кількість питань лектору та отримали вичерпні кваліфіковані відповіді. Крім того, Руслан Іванович також поставив важливі питання за темою досліджень аспірантів, поділився своїми знаннями і досвідом. Виникали дискусійні питання, які були спільно обговорені, зокрема, й за участі закріпленого лектора за цією дисципліною, професора Ольги Якубчак. Усі учасники лекції залишилися задоволеними, оскільки тема була розкрита на сучасному методичному та науковому рівні. 

Виражаємо вдячність кандидату ветеринарних наук, доценту Білику Руслану Івановичу, який активно бере участь з боку роботодавців у підготовці не тільки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, але й здобувачів другого (освітньо-професійного) рівня вищої освіти за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Його сучасні науково обґрунтовані підходи, досвід і висока педагогічна майстерність завжди викликають у слухачів не тільки зацікавленість, але й належну засвоюваність матеріалу та професійну дискусію.

 

Професор кафедри ветеринарної гігієни ім.професора А.К. Скороходька Лариса Шевченко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook