КОНКУРС-ОБЛІКОВИЙ СПАРИНГ «РАХУНКИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ»

9 квітня 2021 року

 

1Кожна професія оперує специфічними інструментами без знання яких, без вміння їх застосовувати, неможливо уявити компетентного фахівця у тій чи іншій діяльності. Таким специфічним інструментом у бухгалтерському обліку є рахунки. Якщо порівняти бухгалтерський облік і українську мову, то рахунки – це азбука бухгалтерського обліку.

З метою засвоєння теоретичних знань і набуття практичних навичок 8 квітня 2021року практичне заняття у групах ОФП-21М та О-11Ск було організовано і проведено викладачем Валентиною РУДНИК у формі конкурсу - облікового спарингу на тему «Рахунки бухгалтерського обліку». Основне завдання заняття - показати важливість запропонованої теми у формі інтелектуальної гри. 

2

Обліковий спаринг проходив в онлайн-режимі на платформі MOODLE, завдання розроблені за допомогою сервісу Learning Apps.

34

Учасники продемонстрували високий рівень знань і показали не тільки високу фахову підготовку, але й кмітливість при виконанні конкурсних завдань. Слід відзначити, що навіть ті здобувачі освіти, які мали посередні результати у вивченні бухгалтерського обліку, пройнялись атмосферою суперництва, із захопленням виконували завдання і отримали непогані результати.

За результатами підрахунку одержаних балів переможцями стали: Маріанна МАТВІЇШИН, Вікторія НАКОНЕЧНА, Софія ДОВГАН з групи ОФП-21М та Анастасія БАЧИНСЬКА і Лілія ПОЛЬОВА з групи О-11Ск.

Конкурс – обліковий спаринг, поза сумнівом,  сприяє формуванню готовності здобувачів освіти до майбутньої професійної діяльності, максимальної реалізації їх знань, вмінь та навичок.

Валентина РУДНИК,
викладачка циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook