30 березня 2021 року відбулося чергове дистанційне засідання студентського наукового гуртка

30 березня 2021 року
кафедра землевпорядного проектування

 30 березня 2021 року відбулося чергове дистанційне засідання студентського наукового гуртка «Просторовий розвиток та інженерна інфраструктура територій», використовуючи хмарний сервіс для онлайн конференцій Zoom, де жваво обговорювалися питання майбутніх запланованих конференцій, які відбудуться найближчим часом в Університеті та інші цікаві заходи, які з навчальною метою можуть дистанційно відвідувати гуртківці, зокрема, такий захід як ArcGIS Runtime на Developer Summit 2021, який запланований на 6 -8 квітня.
Команда ArcGIS Runtime проводить вичерпну лінійку сесій та демонстраційних показів, щоб представити SDK, надати інформацію про найновіші функції та заглибитися в теми розробки програмного забезпечення. Даний блог спрямований на те, щоб допомогти учасникам спланувати свій час на саміті розробників, висвітлюючи можливості дізнатися про ArcGIS Runtime, взаємодіяти з командою розробників, отримати відповіді на запитання та надати відгук.

Заслухані були доповіді-гуртківців-учасників Всеукраїнської та Міжнародних конференцій, зокрема:

  1. Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні питання використання та охорони земельних ресурсів», яка відбудеться 8 квітня 2021 року на базі Львівського національного аграрного університету: Харченко Ю.А. «Оцінка використання земель іхтіологічного заказника «Процівський»; Чеботарьова І.В. «Інвентаризації земель сільськогосподарського призначення державної власності» Чернієнко М.С. «Особливості інвентаризації земель сільськогосподарського призначення»;
  2. ХХІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Політ. Сучасні проблеми науки», 5-9 квітня 2021р. НАУ, м. Київ. Секція Екологічна безпека, інженерія та технології. Аерокосмічний моніторинг та землеустрій. Shilluk V.V. Features of the use of the lands of the natural reserve fund (Шилюк В.В. Особливості використання земель природно-заповідного фонду). Гуртківці з належною підготовкою підійшли до проблемних питань та дискутували між собою, враховуючи дослідження та власним баченням даних проблеми.

Наступне засідання студентського наукового гуртка заплановано на 20 квітня 2021 року.

Староста гуртка: Кольоса Марина

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook