До пожежонебезпечного періоду готуються постійно

8 квітня 2021 року
Хмельницьке обласне управління лісового та мисливського господарства

Лісівники ДП «Ізяславський лісгосп» нагадують, що з приходом весняного тепла у лісах настав пожежонебезпечний період. Посилення протипожежних заходів є одним із найважливіших завдань, які сьогодні вирішуються працівниками підприємства.
Впровадження комплексу заходів із захисту лісу від можливого загорання лісова охорона розпочала ще з перших днів березня. У лісництвах розроблені та доведені до виконавців комплексні плани заходів зі зниження небезпеки виникнення лісових пожеж в лісах, проведено навчання з лісовою охороною по протипожежних вимогах та гасінню лісових пожеж. Приведена в готовність техніка, яка залучається на випадок гасіння лісових пожеж.
Всі пункти зосередження пожежного інвентаря в лісництвах доукомплектовані необхідними засобами пожежогасіння згідно із встановлених норм. На території підприємства постійно поновлюється наочна інформація на протипожежну та природоохоронну тематику. В лісових угіддях встановлюються заборонні знаки та шлагбауми.

ДП «Ізяславський лісгосп» в черговий раз нагадує: щоб попередити пожежу, перебуваючи в лісовій зоні на відпочинку, дотримуйтеся вимог пожежної безпеки.

За порушення правил пожежної безпеки в лісах передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафів.

Будьте пильними, неухильно дотримуйтеся, правил пожежної безпеки в лісі, адже охорона його від пожеж – обов’язок кожного!

 

Джерело: Хмельницьке обласне управління лісового та мисливського господарства.

ПРЕССЛУЖБА ДП «ІЗЯСЛАВСЬКИЙ ЛІСГОСП». http:kmlis.gov.ua/до-пожежонебезпечного-періоду-готую/

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook