участь в онлайн-семінарі "Мовою барв, орнаменту і крою. Український традиційний одяг, як відображення культури, традицій та історії вашого краю (з досвіду роботи Музею українського костюма та української писанки Науково-методичного центру ВФПО"

7 квітня 2021 року

 7 квітня викладачі та куратори коледжу взяли участь в онлайн-семінарі, який проведено Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» на тему: «Мовою барв, орнаменту і крою. Український традиційний одяг, як відображення культури, традицій та історії вашого краю (з досвіду роботи Музею українського костюма та української писанки Науково-методичного центру ВФПО). Модератор семінару Степанова Ірина ознайомила з історією створення Музею українського костюма і української писанки, а також з виступаючими.

Онлайн-семінар розкрив особливості багатства духовної культури народу, його національної ментальності, ознайомив з перлами народної творчості, палітрою виставкових експозицій, писанкового розпису, колекцій та шедеврів, своєрідності світогляду від традицій до сучасності.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook