КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «ПЛАНИ, ІДЕЇ ТА ЗАХОДИ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ НА КВІТЕНЬ-ТРАВЕНЬ 2021 РОКУ»

7 квітня 2021 року

 Чергова кураторська година для 1 курсу 2 групи факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК була присвячена обговоренню ідей, складанню планів та проведенню  заходів з виховної роботи на квітень-травень 2021 року.

     Думка студентів для нас викладачів є дуже цінною. Саме тому ми надали змогу першокурсникам висловити свої побажання, бачення щодо підготовки різноманітних виховних, творчих, інтелектуальних заходів, які цікаві саме для них. Більшість студентів проявили активність та підготували коротенькі презентації своїх творчих ідей.

 Косяк Каріна запропонувала підготувати он-лайн мандрівку нашою столицею - Києвом, спільно переглянути відео ролики видатних місць, прослухати аудіо записи екскурсоводів, відвідати музеї, виставки та багато іншого. Всім одногрупникам сподобалася ця ідея, оскільки більшість наших студентів, ще не встигли ознайомитися з  прекрасним Києвом.

  Ясинська Анастасія виявилась справжнім театралом. Розповіла і продемонструвала можливі варіанти відвідування он-лайн вистав в різних театрах України. Майже всі  студенти виявили бажанням переглянути вистави театру імені Івана Франка.

  Матушко Анна  презентувала нам  різноманітні варіанти розвиваючих, інтелектуальних он-лайн ігр для студентів і хоче організувати відповідний захід для своїх одногрупників.

    В результаті ми визначилися з планами на квітень-травень 2021 року. Наші активісти готуються до виконання своїх проектів, а ми з нетерпінням чекаємо цікавих і захоплюючих прогулянок  під гаслом «Як тебе не любити, Києве мій»,  колективного перегляду та обговорення  вистав, проведення інтелектуальних ігор-змагань!!!!

Анастасія Іванюта,
асистент кафедри технології
м'ясних, рибних та морепродуктів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook