Карантинні обмеження не скасовують профорієнтаційну роботу, а спонукають до пошуку нових форм

6 квітня 2021 року

 Карантинні обмеження не можуть обмежити винахідливості та фантазії журналістів щодо проведення профорієнтаційної роботи.

03 квітня, в суботу, з дотриманням усіх протиепідемічних вимог відбулася зустріч зі школярами і випускниками технікумів у Деснянському районі столиці. Доцент кафедри журналістики та мовної комунікації Вероніка Василівна Чекалюк провела профорієнтаційну зустріч із молоддю на запрошення колективу Спортивного клубу «Титан».

У програмі: презентація гуманітарно-педагогічного факультету і кафедри журналістики та мовної комунікації Національного університету біоресурсів і природокористування України, лекція про фейки у ЗМІ, інтерв’ю з абітурієнтами та батьками, а також запрошення на День відкритих дверей нашого університету для випускників шкіл, технікумів і коледжів, що відбудеться цього року онлайн 17 квітня.

 

Під час спілкування з Веронікою Василівною батьки і діти поділилися враженнями про дистанційну освіту, зареєструвалися на он-лайн зустріч і взяли участь у журналістському конкурсі «Весна очима юного журналіста», запропонованому нашою колегою. Третій рік поспіль триває цей конкурс творів у пошуках молодих талантів, юних творців і майбутніх журналістів.
Брати участь у конкурсі можуть діти віком від 15 до 17 років з усіх куточків нашої країни.
Для того, щоб взяти участь, потрібно:
- написати статтю на тему весни «Весна у думках і вчинках», «Весна - це...»...
- сфотографувати себе (фото автора) і надіслати у повідомлення
 https://m.facebook.com/profile.php?id=100055760559057
- чекати на оголошення переможців і призів.
Прийом робіт триває до 15 го квітня! Поспішайте!
Всі учасники конкурсу отримають сертифікати і подарунки, а також екскурсію до НУБіП України.

Вероніка Василівна з 2008 року практикує волонтерські зустрічі з тінейджерами, залучає до журналістики та цікавого пізнання світу, підготовки роликів та публікацій. Керівник гуртка «Юний журналіст», кандидат наук із соціальних комунікацій, журналіст, публіцист, член Національної спілки журналістів України Чекалюк Вероніка Василівна виразила сподівання, що за сприятливої епідеміологічної ситуації і пом’якшенням карантинних обмежень зможе організувати майстер-клас і екскурсію у НУБіП України для школярів і батьків Деснянського району.

Пропонуємо переглянути відеозвіт про зустріч:

 

Вероніка Чекалюк,
доцент кафедри журналістики та мовної комунікації

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook