Федір Карпович – студент факультету інформаційних технологій, призер чемпіонату України зі спортивної радіопеленгації 2021 року

6 квітня 2021, 11:59
Федір Карпович – студент 2 курсу факультету інформаційних технологій вперше у своїй спортивній кар’єрі завоював три медалі в особистому заліку у змаганнях серед чоловічої еліти на першому у 2021 році чемпіонаті України зі спортивної радіопеленгації.

     Змагання відбулися у перші вихідні квітня 2021 року у лісових масивах навколо міста Вінниці. За перемогу на лісових трасах у своїх вікових групах змагалися спортсмени 8 областей України і міста Києва. Це були перші офіційні змагання зі спортивної радіопеленгації після зимової перерви. Після напружених тренувань у міжсезонні Федір зумів на рівних боротися із сильнішими спортсменами України зі спортивної радіопеленгації, які також є одними з провідних світових спортсменів, багаторазовими призерами чемпіонатів світу і Європи.

     У підсумку змагань у чотирьох дисциплінах (спринт, класичні дистанції на діапазонах 144 МГц і 3,5 МГЦ, радіоорієнтування) Федір Карпович – студент факультету інформаційних технологій, спеціальність комп'ютерні науки, завоював в особистому заліку 2 місце на класичній дистанції 3,5 МГц, 3 місце в спринті, 3 місце в змаганнях з радіоорієнтування. В командному заліку в складі збірної команди міста Києва Федір став чемпіоном України в дисципліні пошуку "лис" на діапазоні 3,5 МГц, а також в командному заліку кияни зайняли 2 місце в спринті, і на класичній дистанції 144 МГц та 3 місце в радіоорієнтуванні.

 

     Успішні виступи Федіра Карповича на чемпіонаті України дають надії сподіватися на потрапляння до збірної команди України 2021 року, подальші успішні виступи на чемпіонаті світу і Європи і виконання нормативу майстра спорту міжнародного класу з радіоспорту.

     У змаганнях серед ветеранів чемпіоном України став В’ячеслав Пархоменко – старший викладач кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету, відповідальний за підготовку збірної команди НУБіП України зі спортивного орієнтування і спортивної радіопеленгації.

 

     Під час чемпіонату наші спортсмени проводили профорієнтацію серед учасників змагань – запрошували на навчання до НУБіП України, рекламували нову спеціальність 017 фізична культура і спорт.

Вітаємо спортсменів, бажаємо подальших успіхів на всеукраїнських і міжнародних змаганнях!


Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook