Розвиток землевпорядної галузі: перспективи та виклики

1 квітня 2021 року
 

01 квітня 2020 року відбулося відкрите засідання гуртків «Моя маленька Батьківщина» та «Консультант» у формі відеоконференції в онлайн-режимі. Учасниками засідання були члени гуртків та здобувачі освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

Модератори конференції –  Кийко Н. М., керівник гуртка «Консультант» та староста гуртка «Моя маленька Батьківщина» Денищук Вікторія.  

Мета засідання  –  представлення членами гуртків своїх досліджень у галузі землеустрою, земельного кадастру та земельного права, висвітлення найважливіших питань діяльності землевпорядної галузі, перспектив розвитку земельних відносин у новостворених територіальних громад із запровадженням ринку земель сільськогосподарського призначення.

У рамках роботи із  роботодавцями був запрошений:

Ляшука Олександра Євгенійовича - директор агентства нерухомості "Цитадель", Голова Рівненського відділення асоціацію фахівців з нерухомості  України (АФНУ), а з 2012 член NAR  - асоціація ріелторів США.

Ляшук О.Є. як сучасний менеджер галузі розповів студентам про нові підходи  у продажі земельних ділянок. Так агентство «Цитадель» має свій канал YouTube, де  Олександр Євгенович ділиться із глядачами корисними порадами з продажу нерухомості, представляє відеогляд об’єктів продажу тощо. Крім того є активним користувачем соціальних мереж. Всі ці підходи дозволяють розширити коло покупців та клієнтів агентства. Також він зупинився на перспективах запровадженням ринку земель сільськогосподарського призначення.

Засідання стало віртуальною площадкою обговорення нових горизонтів землевпорядної галузі.

Неля Русіна, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін

 

 

 

  


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook