Виховна година куратора 8 групи 3 курсу СК Сорокіної Н.Г.

1 квітня 2021, 10:45

   26.03.2021 на третій парі було проведено виховну годину у 8 групі 3 скороченого курсу (староста групи Новак Надія , куратор Сорокіна Наталія Григорівна).

   На виховній годині основна увага була акцентована на профілактику коронавірусної інфекції і небезпеку її подальшого розповсюдження. Повторили загальні правила профілактики хвороби: “сиди вдома збережи життя”, дотримання соціальної дистанції, обов’язкове носіння масок,  гігієна рук та використання дезінфікуючих засобів.  Обговорювали і профілактику коронавірусної інфекції, шляхом проведення вакцинації. Ми, як фахівці, розуміємо, що альтернативи вакцинації не існує. В групі вже багато студентів перехворіли на Covid-19.

   У студентському гуртожитку з групи проживає один студент. Далі говорили про підготовку до літньої екзаменаційної сесії, яка не за горами. З’ясовували у кого які проблеми на дистанційному навчанні, оскільки третій скорочений курс випускний і після випуску багато хто із студентів буде вступати до магістратури.   Спілкувалися також про дозвілля в період корона кризи, тобто які книги читаємо, які фільми переглядаємо, як підвищуємо свій професійний рівень.

Наталія Сорокіна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook