У фокусі організаційно-виховної години - клінічна підготовка студента в умовах дистанційного навчання

28 березня 2021 року
26 березня 2021 року відбулась планова онлайн-зустріч наставника 6 групи 3 курсу, доцента кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Ірини Деркач  зі студентами ввіреної групи.
Було розглянуто низку актуальних питань: зміни в графіку освітнього процесу у ІІ семестрі 2020-2021 н.р. у зв’язку із загостренням сучасної епідеміологічної ситуації, навчальна практика у весняному семестрі, поточне анкетування студентів щодо освітніх програм тощо. 

Куратор Ірина Михайлівна наголосила на відповідальному відношенні до навчання, адже у майбутньому по закінченню університету на студентів, як випускників ОС "Магістр", очікуватиме - ЄДКІ.

Особливу увагу наставник зосередила на якості знань студентів, одержаних за період дистанційного навчання, та клінічну складову підготовки майбутнього лікаря ветеринарної медицини. Наставник розповіла про створені на факультеті Клінічну раду, метою якої є приведення клінічної підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань «Ветеринарна медицина» до міжнародних стандартів, та спеціалізовані кабінети УЗД, дієтології і альтернативних методів навчання. На їх базі нині організовуються практичні семінари та майстер-класи для лікарів ветеринарної медицини та студентів. В умовах дистанційного навчання такі тренінги для студента мають велике значення в плані його практичної підготовки. 
 
 
Вмотивованість студента стати успішним фахівцем у галузі ветеринарної медицини повинна бути у кожного, а багатовекторна підтримка факультету у досягненні цієї мети супроводжує студента впродовж усіх років навчання!
Завідувач кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії,
доцент Вадим Іщенко
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook