Онлайн засідання вченої ради агробіологічного факультету і науково-технічної ради НДІ рослинництва та ґрунтознавства

26 березня 2021 року

 

25 березня відбулося онлайн засідання вченої ради агробіологічного факультету і науково-технічної ради НДІ рослинництва та ґрунтознавства.  Відкрила засідання Оксана Тонха – декан агробіологічного факультету.

Про навчальну, наукову, методичну роботу та перспективи розвитку кафедри рослинництва  доповіла  завідувача кафедри, академік НААН України, професор Світлана Каленська.


Висновки комісії по перевірці роботи кафедри виступили Ганна Ковалишина, Віталій Коваленко, Ілля Марчук. Вони охарактеризували роботу кафедри на високому рівні.

Але вказали і на деякі покращення – розробка і збільшення кількості атестованих ЕНК, більш ширше висвітлення досягнень і здобутків кафедри на її електронній сторінці і сторінках факультету й університету.

Слухали інформацію Оксани Тонхи про рекомендацію на присвоєння вченого звання:

Ящук Надії  Олександрівні вченого звання доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. Б.В. Лесика.

 Свистуновій Ірині Володимирівні  вченого звання доцента кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології.

Коваленку Віталію Петровичу вченого звання професора кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології.

 

Володимир Завгородній також проінформував про  узгодження кількості кредитів і виробничих практик ОП спеціальності 201 «Агрономія », 203 «Садівництво і виноградарство».

Віталій Коваленко ознайомив всіх присутніх про стан охорони праці на агробіологічному факультеті. Які необхідно заходи вживати на факультеті для запобігання поширенню короновірусу і інших ситуацій з охорони праці.

Оксана Тонха  представила інформацію про підтримку  кандидатури на обрання у члени кореспонденти НАН України за спеціальністю «Екологічно безпечні хімічні технології» завідувача лабораторії кінетики та механізмів хімічних перетворень на поверхні твердих тіл Інституту хімії поверхні ім. О.О. Чуйка НАН України, доктора хімічних наук, старшого наукового співробітника Тетяни КУЛИК.

 

 Анатолій Бобер презентував матеріал про рекомендацію до видання методичної літератури на агробіологічному факультеті.

Директор НДІ рослинництва та грунтознавства  Ганна Ковалишина вказала, що-до організації подання керівниками НДР звітної документації за І квартал 2021 р. Також наголосила про план посівів ярих культур.

 

Роман Жила

Доцент кафедри загальної,  органічної та фізичної хімії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook