Калайди Катерини Василівни на здобуття наукового ступеня к.с.-г.н. на тему: "Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки"
Калайди Катерини Василівни на здобуття наукового ступеня к.с.-г.н. на тему: "Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки"
24 жовтня 2013, 12:00
Навчальний корпус №3, аудиторія 65
На засіданні спеціалізованої вченої ради Д26.004.10 відбудеться прилюдний захист дисертації:
Калайди Катерини Василівни на здобуття наукового ступеня к.с.-г.н. на тему: "Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки".
Науковий керівник - Д.с.-г.н. Токар А.Ю.
Офіційні опоненти:
- Д.с.-г.н. Колтунов В.А.;
- Д.с.-г.н. Ковальов В.Б.
З дисертаціями та авторефератами можна ознайомитися в бібліотеці університету (навчальний корпус №4, к.28)