Захист бакалаврських робіт студентів-фінансистів заочної форми навчання успішно проведено

26 березня 2021, 10:31

 

 25 березня на кафедрі фінансів відбувся захист випускних бакалаврських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».До складу комісії увійшли:

Голова: Давиденко Надія Миколаївна, д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансів.

Члени комісії: Худолій Любов Михайлівна, заступник голови комісії, д.е.н., професор, завідувач кафедри банківської справи та страхування; Негода Юлія Володимирівна, гарант освітньої програми, д.е.н., доцент кафедри фінансів; Лемішко Олена Олександрівна, к.е.н, доцент кафедри фінансів; Костюк Вікторія Анатоліївна, к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування.     

Секретар комісії: Войцехівська Світлана Іванівна, старший лаборант кафедри фінансів.

Екзаменаційна комісія розпочала свою роботу через сервіс Zoom. З вступним словом до студентів та комісії звернувся декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович, оголосивши наказ ректора про склад екзаменаційної комісії та побажавши студентам успішного захисту бакалаврських робіт.

Голова комісії Давиденко Надія Миколаївна – також приєдналася до вітальних слів, ознайомила студентів із регламентом проведення захисту,  розпочала роботу комісії та захист.

Усі бакалаврські роботи мають логічну структуру та досить вдале обґрунтування висновків. Зміст робіт відповідав назві теми, поставленій меті і завданням.

  

Тематика робіт розкриває актуальні питання ефективності управління фінансами підприємств через застосування дієвих фінансових механізмів розвитку підприємств аграрного сектору. Роботи містять детальний аналіз джерел та механізмів формування необхідних для діяльності підприємства фінансових ресурсів,  теоретичних та практичних аспектів кредитування малого та середнього бізнесу банківськими установами, засад формування  та використання прибутку аграрних підприємств, основ визначення джерел формування капіталу підприємства. Наведені у роботах пропозиції теоретичного та практичного характеру мають місце для впровадження як на досліджуваних підприємствах, так і в аграрній галузі зокрема.

 

За результатами роботи комісії всі студенти заочної форми навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» успішно захистили бакалаврські роботи.

 

Вітаємо студентів з важливою подією студентського життя – присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» і бажаємо успішного вступу до магістратури!!!

 

Світлана Войцехівська,

старший лаборант кафедри фінансів

 

 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook