Анна Тимошенко – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»

25 березня 2021 року
     Колектив кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму щиро вітає студентку 1 курсу спеціальності «Туризм» Тимошенко Анну та її наукового керівника д.е.н., професора Басюк Дарію, які вибороли призове 3 місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»!

 

     Наукова робота була присвячена актуальній та цікавій темі – розробці інноваційної екскурсії по Ботанічному саду НУБіП України. Студентка дослідила історію ботанічних садів, особливості екскурсійної методики та разом з колегами першокурсниками представила інноваційний туристичний маршрут для киян та гостей столиці, студентів та абітурієнтів НУБіП.

     25 березня на онлайн-конференції засідання журі конкурсу у Київському національному торгівельно-економічному університеті Анна Тимошенко представила доповідь «Ботанічні сади як інноваційний ресурс міського туризму» та увійшла до десятки кращих. Слід зазначити, що на конкурсі було представлено понад 100 робіт з 38 вузів України, які відображали сучасні тренди в індустрії туризму і гостинності, виклики галузі в умовах пандемії.

Олена Москвічова,
доцент кафедри туристичного
та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook