День відкритих дверей для випускників Іллінецького державного аграрного коледжу – майбутніх абітурієнтів агробіологічного факультету

24 березня 2021 року

 

  Нові підходи до методів профорієнтаційної роботи у період карантину дають можливість проводити зустрічі з майбутніми абітурієнтами on line, що дозволяє проводити такі заходи значно частіше і оперативніше. Тому агробіологічний факультет прийняв рішення проводити Дні відкритих дверей з цільовою аудиторією окремих коледжів, на яких є можливість більш тісно поспілкуватись з майбутніми абітурієнтами, детально окреслити перспективи майбутнього працевлаштування саме для цього регіону, поспілкуватися із студентами НУБіП – випускниками саме цього коледжу. І пілотною зустріччю у такому форматі став День відкритих дверей для студентів Іллінецького аграрного коледжу, який відбувся 24 березня.

         

 

Майбутні випускники ОКР Молодший спеціаліст спеціальності Агрономія, завдяки адміністрації коледжу і організаційному сприянню доцента кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського Віталія Жемойди, завітали у гості на агробіологічний факультет поки що у віртуальному форматі. Вони мали можливість детально ознайомитися із спеціальностями 201 Агрономія та 203 Садівництво та виноградарство, діяльністю факультету, навчальною базою  та особливостями вступу та навчання. Провідні НПП кафедр окреслили перспективи, які відкриваються перед нашими студентами саме у тих напрямах, якими займаються кафедри, розповіли про випускників коледжу, а згодом НУБіП минулих років і про те, як вони змогли реалізувати себе у професійному аспекті. Жвавий інтерес серед слухачів викликали також виступи аспіранта кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології Сергія Вейлера і студентки 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності Садівництво та виноградарство Яни Драчевської, випускників саме Іллінецького коледжу, які поділилися своїми враженнями від навчання в університеті і закликали не вагаючись обирати саме наш ЗВО.

          Зустріч закінчилася обміном координатами і планами на подальші контакти та інформаційний супровід вступу випускників коледжу на агробіологічний факультет.

Олександр Цизь

доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook