Відбулася зустріч студентів факультету землевпорядкування з наставниками – викладачами кафедри землевпорядного проектування

10 березня 2021 року
кафедра землевпорядного проектування
9 березня 2021 року відбулася зустріч найдопитливіших та небайдужих до землевпорядної науки студентів факультету землевпорядкування з наставниками – викладачами кафедри землевпорядного проектування: Кустовською Оксаною, Гунько Людмилою, Колгановою Іриною та Чумаченком Олександром, де жваво обговорювалися питання майбутніх запланованих конференцій, які відбудуться найближчим часом на факультеті, адже, щорічно весною землевпорядники України відзначають своє професійне свято. У колоніальні часи землеміри були серед лідерів спільноти – державних діячів, впливових громадян і засновників культурних стандартів, включаючи таких людей, як Джордж Вашингтон і Томас Джефферсон. Студенти факультету пишаються своєю майбутньою професією і орієнтуються на світових лідерів і їхні кар’єрні здобутки.
 
     1. Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «30 років земельної реформи в Україні: здобутки та виклики» з нагоди святкування Дня землевпорядника. Захід відбудеться 12 березня 2021 року.
На конференції будуть обговорені результати реформування земельних відносин в Україні, їхній сучасний стані і перспективні напрямки розвитку. Підніматимуться питання щодо підвищення ефективності та якості наукових досліджень з питань землеустрою, топографо-геодезичної діяльності, ролі саморегульованих організацій у питаннях професійної діяльності.
Конференція буде проходити з використанням технічних засобів відео- та аудіозв’язку – програмної платформи Cisco Webex:
https://nules.webex.com/nules/j.php?MTID=ma344944511528bdfbb60de9eabe4f3f3
Password: 2021
Детальніша інформація за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/88055
     2. Науково-практична студентська конференція «Сучасний землеустрій: фахівці-майбутнього. Геодезія очима студентів: історія, перспективи і сьогодення», яка відбудеться 15 квітня 2021 року.
Мета конференції: обговорення сучасного стану та викликів професії, становлення фахівців, відомі постаті і формула успіху, видатні випускники, а також відзначення 25-річчя відновлення роботи факультету землевпорядкування у Національному університеті біоресурсів та природокористування України.
Тематичні секції віртуальної конференції:
  • Чому я обрав свій фах.
  • Прогнози еволюції галузі.
  • Видатні постаті їхній вплив на мій світогляд.
  • Інновації у світі та Україні (порівняння, практичний досвід).
  • Майбутнє професії землевпорядника. 
Стрімка діджиталізація сучасного світу, поява нових професій і методів навчання − це виклики для традиційної системи освіти. Наші студенти орієнтовані на гнучкість у пристосуванні до реалій сьогодення. Час першокурсникам опанувати нові технології, це друга конференція як освітня платформа сучасного зразка дистанційного навчання - Ukraine Smart School надає можливість студентам консолідувати свої доповіді у smart-спільноту, розповісти про себе і познайомитися з колегами.
Детальніша інформація за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/88164
Староста 3 курсу 1 академічної групи,
Стрельченко Лілія

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook