Успішно та на високому професійному рівні проведено курси з УЗ-діагностики!

18 березня 2021 року

16 та 17 березня 2021 року на базі навчально-науково-виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс», що є базою факультету ветеринарної медицини з клінічної підготовки ветеринарних фахівців, пройшли навчальні комерційні курси з ультразвукової діагностики.


Вузькоспеціалізовані курси для початківців були направленні на здобуття знань та відпрацювання сучасних методів досліджень на професійному обладнанні. Так, здобувачі освоїли теоретичні знання та відпрацювали сучасні методики з проведення діагностичних досліджень як при фізіологічних станах, так і при патологіях різних систем та органів на дрібних домашніх тваринах.


Також на прохання слухачів лектором Костянтином Голєвим проведено відпрацювання методів УЗ-діагностики на рибі.

Відпрацювання практичних навиків здійснювалось на приладі УЗД марки ESAOTE MyLab 40.

 

Заняття проходили в сучасній спеціалізованій лабораторії з необхідним професійним та мультимедійним забезпеченням, живими тваринами та рибою.
Кількість слухачів було обмежено відповідно до санітарних вимог.
Бажання навчатись на курсах з УЗ-діагностики виявили понад 20 осіб, але курси було проведено лише 12 слухачам, які, крім отриманих додаткових знань, отримали відповідні сертифікати.

Всім слухачам бажаємо подальших успіхів та зростання у їх професійному житті !!!

Бажаючим розвивати свої професійні знання та навики відповідно до напрямків, радимо слідкувати за інформацією по проведенню навчальних курсів на базі ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс».
Курси з УЗ-діагностики буде продовжено, а також в найближчий час планується проведення ряду майстер-класів та вузькоспеціалізованих курсів за різними напрямками.

Завідувач ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» В'ячеслав Соломон

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook