Профорієнтація – невід’ємна складова життєдіяльності кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

16 березня 2021, 13:30

 

З метою популяризації НУБіП України, і агробіологічного факультету зокрема, співробітники кафедри загальної, органічної та фізичної хімії доценти Бойко Р.С. і Солод Н.В. відвідали загальноосвітні школи Обухівського району.

Викладачі побували в Підгірцівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, зустрілися зі школярами 11 класу та їх класним керівником Левченко Ларисою Миколаївною. Зустріч виявилася приємною і змістовною. Роман Сергійович Бойко детально розповів про університет, перелік спеціальностей, за якими іде підготовка фахівців, ознайомив з правилами прийому до НУБіП України у 2021 році. Не забув і про участь вступників в Олімпіадах НУБіП України, реєстрація для участі у яких ще триває.

Також Бойко Р.С. і Солод Н.В. побували в м. Українка в Українській спеціалізованій загальноосвітній школі №2 з поглибленим вивченням окремих предметів. Поспілкувалися з директором школи Дидик Тамарою Борисівною. Під її керівництвом відвідати 11А і 11Б класи. Роздали майбутнім абітурієнтам інформаційні матеріали. Школярі  мали змогу отримати інформацію про можливості здобуття вищої освіти зі спеціальностей агробіологічного факультету «Агрономія» та «Садівництво та винаградарство». Абітурієнти дізналися, які предмети ЗНО потрібно здавати для вступу на вищезазначені спеціальності можливість отримання подвійних дипломів, перспективи працевлаштування.

Теплий прийом з боку адміністрації шкіл та зацікавленість випускників надихнув колектив кафедри на продовження профорієнтаційної діяльності та тісну співпрацю зі школами Київщини.

Надія Солод,

Рорман Бойко 

доценти кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook