Богдана Кметі: Бажаю продовжити навчання на факультеті ветеринарної медицини в НУБіП України

14 березня 2021 року
     Зараз я навчаюсь на четвертому курсі відділення «Ветеринарна медицина». Проходячи виробничу переддипломну практику, я зрозуміла, що сьогодні майже немає людини, яка б не користувалася результатами діяльності ветеринарного спеціаліста. І не тільки на селі. Міські люди все більше звертаються до природи, утримуючи в своїх оселях собак, котів, декоративних птахів та тварин, а на дачних ділянках – і продуктивну худобу та птицю. Тому часто й вони потребують допомоги спеціалістів ветеринарної медицини.

     Цього року я закінчую навчання Мукачівського фахового коледжу і отримаю диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю 211 Ветеринарна медицина. І я стану перед нелегким вибором – з яким закладом вищої освіти поєднати своє життя і подальшу долю. Але саме те, що наш коледж є підрозділом такого знаного в усьому світі університету, як НУБіП України, надає його студентам чимало переваг та можливостей, серед яких продовження навчання в НУБіП України за скороченим терміном навчання.

      Я мрію стати хорошим спеціалістом ветеринарної медицини. І я впевнена, що НУБіП України допоможе зробити мою мрію реальністю.

Богдана Кметі,
студентка ветеринарного відділення

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook