Студентка Ніжинського фахового коледжу – переможниця обласного етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

11 березня 2021 року
   Традиційно щороку, напередодні Шевченківських днів, проходить обласний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Цього року Ніжинський фаховий коледж НУБіП України на конкурсі представляла студентка групи ОН191 Здрок Марія. Перед учасниками було поставлене непросте завдання: створити есе на тему «Яким я бачу пам’ятник Тарасові Шевченку», запропонувавши місце, де він буде встановлений, матеріал, форму, цитати з творів поета, які можна було викарбувати на постаменті.
   Здрок Марія із завданням справилася на відмінно, вона стала переможницею, отримавши диплом І ступеня, залишивши позаду 14 учасників із коледжів негуманітарного спрямування.
   6 березня Марія взяла участь у підсумковому етапі мовно-літературного конкурсу, який проходив у Чернігівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, який розпочався нагородженням переможців обласного рівня.

   Диплом І ступеня та цінні подарунки – це підсумок старанної, відповідальної та кропіткої роботи.
Тож вітаємо Здрок Марію із заслуженою перемогою та бажаємо й надалі успішного подолання вершин.
   Висловлюємо подяку викладачу дисциплін «Українська мова» і «Українська література» Кислій Ользі Миколаївні за сумлінне виконання своїх обов’язків та якісну підготовку студентки до участі в конкурсі.
 
Наталія Шевченко, заступник директора з виховної роботи
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook