Механіко-технологічний факультет – переможець 64-ї Спартакіади студентів серед перших курсів з гирьового спорту

12 березня 2021 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №9
   10 березня в залі важкої атлетики навчального корпусу № 9 НУБіП України відбулися змагання 64-ї спартакіади студентів НУБіП України з гирьового спорту, змагання проходили серед студентів 1-их курсів. На жаль через карантинні обмеження і самоізоляцію студенти не всіх факультетів та ННІ взяли участь у змаганнях.

     Помірятися силами та продемонструвати свою спортивну майстерність прийшли 37 першокурсників з 9-ти факультетів серед них 3 дівчини. Найбільші команди зібрали механіко-технологічний та гуманітарно-педагогічний факультети – 9 і 8 учасників.
     Змагання серед чоловіків проходили у 5-ти вагових категоріях – до 63 кг, до 73 кг, до 85 кг, до 95 кг і +95 кг. Найбільша кількість учасників – 16 студентів змагалася у ваговій категорії до 85 кг і переможцем став Дмитро Засуха (механіко-технологічний факультет). На другому місці по кількості учасників вагова категорія до 73 кг – 9 першокурсників і перше місце посів Сергій Трофимчук (механіко-технологічний факультет).

 

     У командній першості серед ННІ і факультетів переможцем став механіко-технологічний факультет з сумою очок 407,3 підрахованих за таблицею коефіцієнтів Сінклера.  Друге місце з сумою 398,8 очок у гуманітарно-педагогічного факультету. Третю сходинку з 340,6 очок посів факультет конструювання та дизайну.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook