Обираю фах ветеринарного лікаря: Бліц-інтерв'ю з абітурієнткою Іриною Холод

11 березня 2021 року
  • Розкажіть, будь ласка, про себе.

     — Мене звати Холод Ірина. Мені 22 роки. Я мешкаю у Києві.

  • Чому віддаєте перевагу навчанню в НУБіП України?

     — Я хочу отримати престижну вищу освіту. Вважаю, що в НУБіП зможу цього досягти. НУБіП України – єдиний університет у Києві, де є спеціальність "Ветеринарна медицина" і тут добре готують фахівців. Також на моє рішення вплинуло те, що на лікаря ветеринарної медицини тут навчається моя знайома. Вона розповідала, як проходить навчання в університеті. Судячи з її розповідей, університет дає справжні знання.

  • Що стало вирішальним у виборі спеціальності "Ветеринарна медицина"?

     — Вперше про це задумалася років 10 тому, коли не змогла нічим допомогти черепашці, яка жила у мене. Мені хочеться лікувати тварин, щоб вони не страждали, щоб жили повноцінним життям. Я не раз їздила в клініку, коли моїм котам була потрібна екстренна допомога. А якби не встигла довезти? Дуже важливо вміти надавати тварині першу допомогу. Хочу стати ветеринаром, щоб лікувати, допомагати нашим маленьким друзям, бо не хочу, щоб тварина страждала від нестерпного болю. Якщо у тварини щось болить, це треба лікувати, а не закривати на це очі.

  • Ваші досягнення у навчанні та вподобання.

     — Я закінчила школу декілька років тому, отримала середню спеціальну освіту за спеціальністю "перукар", але потім зрозуміла, що це не моє. Думаю, краще втратити час, ніж займатися тим, що не подобається. Моя мрія – лікувати тварин. Я захоплююся музикою та спілкуюсь з деякими музикантами, люблю відвідувати музичні фестивалі та концерти, виставки. Також мені подобається німецька мова, я намагаюсь сама її вчити та дізнаватися про культуру Німеччини.

  • Мрії на майбутнє.

     — Моя мрія – щоб у майбутньому я змогла реалізувати себе у професії ветеринарного лікаря. І я впевнена, що НУБіП України допоможе зробити мою мрію реальністю.

  • Щиро дякую за розмову, Ірино, та бажаю успіхів у здійсненні Вашої мрії!

 

Розмовляла професорка кафедри біохімії і
фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого
Лілія Калачнюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook