Продовжуються ігри Чемпіонату України з баскетболу вищої ліги серед жіночих команд

9 березня 2021, 12:46

 6 і 7 березня завершився черговий тур Чемпіонату України вищої ліги з баскетболу серед жіночих команд. Наші дівчата провели три зустрічі вдома з командами СДЮСШОР № 4 (Миколаїв), КСЛІ-КИЇВ-Баскет, Іваспорт (Харків).

     Ігри з командою з Миколаєва дівчата провели на високому рівні, обігравши суперниць з рахунками 92:75 і 109:65. Відзначилася новачок команди Ольга Голодюк (юридчний факультет), яка закинула 20 очок за гру.
     Другі зустрічі з командою КСЛІ-КИЇВ-Баскет були не на нашу користь. Збірна НУБіП України програла - 52:84 і 45:83. Такий невтішний результат став наслідком того, що команда-суперниця виставила 7-ох гравчинь Супер-ліги Чемпіонату України з баскетболу. Але наші дівчата відчайдушно змагалися і проявили характер, виборюючи кожне очко.

     Третій поєдинок з Харківським Інваспортом збірна НУБіП України записала у свій актив, вигравши у двох зустрічах з рахунками 67:63 і 55:45.
     Таким чином, жіноча збірна НУБіП України з баскетболу провела 26 ігор Чемпіонату і з 20-ма виграними поєдинками розташувалася на другій сходинці турнірної таблиці, програючи лише КСЛІ-КИЇВ-Баскет.

 

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook