Шевченківські читання

9 березня 2021 року
НУБіП України

 

Березень – місяць Шевченківських свят, в рамках якого в усіх навчальних закладах проводяться відповідні заходи: урочисті флешмоби, тематичні виставки, години спілкування, конкурси малюнків за творами Великого Кобзаря.

Студенти 1 курсу факультету Захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України підтримали флешмоб, присвячений пам’яті Тараса Шевченка. Вони доторкнулися до його творчості, прочитали вірші Великого Кобзаря.

Життя Великого Кобзаря є прикладом свідомого вибору людини, яка обрала нелегку, сповнену випробувань і боротьби дорогу служіння рідному народові. Вся творчість Тараса Шевченка пронизана гарячою любов’ю до рідного краю. Його думи та полум’яне слово відображали прагнення трудового люду до кращої долі. Великий Кобзар став знаковою особистістю не лише української, а й світової літератури, здобувши право на безсмертя. Тому навіть через віки не міліє, а прибуває джерело людської шани та поваги до нього.

Тож нехай святе поетове слово об’єднає всіх українців, незалежно від їх поглядів і переконань, задля щасливого мирного майбутнього України!

 

Анна Дащенко заступник декана факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook