Ректорат: концентруємося на практичних та лабораторних заняттях

9 березня 2021 року
     9 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Тривогу викликає загострення пандемії, мутування вірусу і поява нових штамів, зростання кількості захворівших, перехід чотирьох областей в червону зону карантину, а столиці – в помаранчеву. В зв’язку з цим потрібно розглядати сценарій введення локдауну, акцентувати навчання першокурсників на практичних та лабораторних роботах.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував про роботу Оперативного штабу, стан захворюваності на COVID-19 серед студентів та викладачів. Навчальний процес триває в очно-заочному режимі, проводяться 99% запланованих занять, і відвідуваність на рівні 85%.

     Учений секретар Оксана Барановська повідомила проект порядку денного засідання вченої ради, яке заплановане на 31 березня.
     Головний інженер Олег Самсонюк доповів про перебіг ремонтних робіт в навчальних корпусах та гуртожитках.

     Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко закцентував на формуванні анотованих звітів за виконання досліджень. Очікуємо результатів проходження акредитації наукової діяльності. У фокусі – оновлення лабораторії біотехнологій.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про перебіг державних закупівель, набір на програми міжнародних практик і стажувань.

  

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – провести підготовку до можливого запровадження локдауну, внести зміни до навчального процесу і акцентувати увагу на практичних та лабораторних заняттях для першокурсників, внести пропозиції з проведення Днів відкритих дверей в березні, сприяти відзначенню Дня землевпорядника і проведенню відповідної конференції на факультеті землевпорядкування, надати тезові пропозиції з проведення акредитації освітніх програм до слухань в Комітеті з питань освіти, науки та інновацій, розглянути можливість організації стажувань для деканів факультетів та директорів ННІ. Олегові Самсонюку – провести аналіз витрат енергоресурсів та води за минулий період, упорядкувати Алею слави. Володимиру Отченашку – запланувати і організувати нараду з оновлення лабораторії біотехнологій, комісійно вивчити досвід діяльності аспірантури, напрацювати пропозиції з її перебудови і поліпшення з акцентом саме на освітньо-науковий процес.

  

  

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook