Аксьонов Ігор бачить себе фахівцем в потужній транспортній компанії та обирає «Транспортні технології» в НУБіП України

9 березня 2021 року
  • Доброго дня, Ігорю, розкажи трохи про себе.

     — Мені 17 років і я навчаюсь в Синяківському хіміко-технологічному ліцеї. Крім навчання займаюся тайським боксом та хортингом – це сучасне українське бойове мистецтво. Також дуже полюбляю мандрувати та гарно проводити час в товаристві друзів.

  • Звідки ти дізнався про університет?

     — До нашого ліцею восени надійшло запрошення на День відкритих дверей університету, що проходив в дистанційному режимі. Наша вчителька – Шиян Карина Анатоліївна, яка теж навчалась в НУБіП України, організувала нашу участь у цьому заході та з власного досвіду розказала про особливості навчання й переваги НУБіП України. Нас зацікавило різнобічне студентське життя, широке коло спеціальностей та гарні перспективи майбутнього працевлаштування випускників університету. Крім цього, багато моїх друзів та знайомих позитивно відгукувались про цей навчальний заклад і також рекомендували навчатися в ньому.

  • Чому вирішили обрати спеціальність «Транспортні технології»?

     — Спочатку я думав пов’язати свою професію з комп’ютерними технологіями та приладами, проте, нещодавно змінив свою думку, оскільки мене дуже приваблює транспорт, автомобільна техніка і взагалі логістика. Я зайшов на сайт університету, ознайомився з інформацією по обраній спеціальності та зателефонував деканові факультету, який відповів на мої питання та остаточно закріпив моє бажання навчатись в НУБіП України на спеціальності «Транспортні технології на автомобільному транспорті».

  • Чого ти очікуєш від навчання?

     — Ця спеціальність актуальна зараз та, впевнений, буде перспективною в майбутньому. Я сподіваюся набути ґрунтовних знань та стати фахівцем високого рівня, працевлаштуватися в потужній транспортній компанії, де і реалізувати свої здібності. Звісно, я також хочу продовжувати займатися спортом та брати участь у спортивних заходах, покращувати рівень своєї підготовки.

  • Які б поради ви дали іншим випускникам шкіл?

     — Можу всім порекомендувати ознайомитись зі спеціальностями НУБіП України. Це не займе багато часу, тим більше вся необхідна інформація є на сайті університету. Враховуючи різні уподобання та здібності випускників, тут серед широкого переліку спеціальностей можна обрати саме ту, яка буде найкраща для нього. А щоб підвищити свої шанси стати студентом рекомендую познайомитись з університетом та взяти участь в олімпіаді для абітурієнтів. Це збільшить шанси на вступ. В моєму класі вже є декілька учнів, що готуються разом зі мною до навчання в НУБіП України, але на інших спеціальностях.

  • Щиро дякую, Ігорю, за бесіду та бажаю успіхів у підготовці до вступу!

Спілкувався заступник декана
механіко-технологічного факультету
Віктор Ребенко

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook