На кафедрі епізоотології, мікробіології і вірусології триває профорієнтаційна робота

4 березня 2021 року

Цікаво, неординарно і продуктивно пройшла зустріч з учнями науково-природничого ліцею № 145 м. Києва, де профорієнтаційну роботу проводив к.вет.н., доцент кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Мартинюк Олександр Григорович. Продуктивної роботи вдалося досягти шляхом попереднього  психологічного тестування учнів, що дозволило встановити вподобання кожної особистості. За результатами такого тестування учні були поділені за типом професійного спрямування: людина-природа, людина-людина, людина–техніка, людина-знокова система та людина-техніка.

З огляду на спеціалізацію лектора, Мартинюка Олександра більше уваги було приділено учням, що мають спрямування людина-природа, людина-людина. Учні дізналися про факультет ветеринарної медицини, його історію, особливості вступної кампанії та особливості навчання на факультеті.

Учнів особливо цікавило питання працевлаштування після закінчення навчання та спектр можливих видів діяльності. Після лекції зацікавлених учнів було запрошено на підготовчі курси в НУБіП України, прийняти участь в олімпіаді а також на екскурсію на факультет ветеринарної медицини.


Завідувач кафедри епізоотології,
мікробіології і вірусології,
к.вет.н., доцент Володимир Мельник

 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook