Вітаємо переможців конкурсу на виявлення рівня коефіцієнту інтелекту IQ

1 березня 2021 року

У змаганні «Найкраща інтелектуальна академічна група НУБіП України» серед студентів перших курсів університету було проведено 5 конкурсів: «Пам'ять», «Шашки», «Судоку», «Коефіцієнт інтелекту IQ», «Конкурс капітанів».

За результатами відбору першого туру, в змаганнях взяли участь 16 найкращих груп університету. Команду ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження представляла група АКіТ 20001б (капітан - Ярослав Корнієнко), якою опікується кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка (далі АРС).
Змагання проходили кілька етапів-конкурсів, боротьба за перемогу була напруженою і потребувала максимальної концентрації членів команди, організованості і злагодженої колективної співпраці. З кожним конкурсом напруженість підвищувалась, набираючи оберти. Найбільшої мобілізації потребував конкурс «Шашки», котрий тривав майже 4 години.

Команда нашого інституту в очікуванні суперників

Наша команда в напруженій боротьбі

На початку представники нашого інституту переможно зустрілися з командою факультету Інформаційних технологій, у другій зустрічі - поступились економістам на першій дошці, у третій і четвертій - перемогли команду Агробіологічного і Гуманітарно - педагогічного факультетів. За результатами цього конкурсу з відставанням в перемогу на одній дошці від команди, яка зайняла 1місце, наші хлопці посіли 4 місце.
Апогеєм змагань виявився конкурс на виявлення рівня коефіцієнту інтелекту IQ, котрий, на думку проректора з навчально – виховної роботи С. М. Кваші, складався з досить складних питань і вимагав від учасників командної роботи, злагодженості і високого інтелекту. Напружений «мозковий штурм», здатність працювати колективно, організованість дозволили нашим хлопцям впоратися зі всіма завданнями достроково. Із радістю повідомляємо, що команда нашого інституту виборола в цьому конкурсі I місце !


Командна робота наших студентів – «мозковий штурм»

 
Інформуємо про результати нашої роботи в команді!

 Команда інституту ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження із заступником директора та своїм наставником професором кафедри АРС
Л.Є. Никифоровою.
Вітаємо переможців змагань на виявлення рівня коефіцієнту інтелекту IQ! Так тримати!
Переконані, що перемога в цьому конкурсі є прекрасною ознакою на успіх у наступній екзаменаційній сесії!

 

 

Доцент кафедри Автоматики та робототехнічних систем

Опришко О.О. 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook