Студентка інституту Анна Сергієнко – стипендіат Ніжинської міської ради

15 лютого 2021 року

12 лютого на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міськради було затверджено кандидатури стипендіатів міста на І півріччя 2021 року. 8 найкращих представників з молоді нашої громади, серед яких і студентка ІІ курсу факультету агротехнологій та економіки спеціальності «Менеджмент» Анна Сегієнко, будуть отримувати фінансову підтримку для розвитку своїх талантів, розширення своїх можливостей та досягнення нових успіхів.

Анна має відмінні успіхи у навчанні, активно займається дослідницькою та науковою роботою. За неповні два роки навчання вона взяла участь у 10 всеукраїнських і міжнародних науково-практичних конференціях, де представляла результати власних досліджень. Продовженням наукових пошуків стала перемога у І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції», її робота направлена до участі у ІІ етапі і зараз проходить рецензування на базі Полтавського державного аграрного університету.

Окрім того Анна є призером ІІ етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2020 році. Будучи старостою групи та членом студентської ради інституту проявляє свою активну громадську позицію, долучається до участі у міських молодіжних акціях і проектах, є ведучою інститутських урочистостей.

Своє майбутнє бачить в діяльності за фахом, тому значну частину свого особистого часу приділяє самовдосконаленню та саморозвитку: вивчає іноземні мови, багато читає та вдосконалює навички роботи зі спеціалізованими програмами.

Вітаємо Анну з цією перемогою та бажаємо подальших наукових і життєвих здобутків!

Македон Галина,
завідувач кафедри менеджменту
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook