ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР «МОВА ЄДНАННЯ»

23 лютого 2021 року
      Сьогодні в Ніжинському фаховому коледжі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся літературний вечір «Мова єднання», присвячений Міжнародному дню рідної мови.

     Розпочали вечір Стець Даніел та Павленко Софія, зануривши всіх в теплу атмосферу зустрічі, яку візуально доповнив Сітько Владислав.

      Приємно, що в нашому закладі освіти навчаються не лише поціновувачі українського поетичного слова, а і його автори. То ж присутні із задоволенням слухали авторські поетичні твори Лозицької Яни, Мішка Романа та Скрипніченка Володимира.

      Не менше зачепили за душу вірші Івана Франка, Лесі Українки, Максима Рильського, Михайла Петренка, Бориса Олійника, Ліни Костенко, які декламували студенти Гненюк Вячеслав,  Здрок Марія, Петрух Валентин, Сівак Данило, Черненька Валерія та викладачі Кисла Ольга, Шевченко Наталія.

      Родзинкою вечора були пісні у виконанні талановитої, унікальної, співочої родини Орел та неординарного молодого виконавця Сергія Юскевича.

      Хочемо подякувати кожному із присутніх за проведений разом час, емоційну й теплу зустріч. Хай завжди буде з вами творча окриленість, наснага, оптимізм та визнання! Нехай рідна українська мова завжди буде в серці й на вустах!         Плекаймо її та збагачуймо!
Наталія Шевченко, заступник директора з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook