Студенти-фінансисти: навчання офлайн є набагато ефективнішим і цікавим!

23 лютого 2021 року

 

       Вже майже як місяць як студенти розпочали другий семестр навчання. І хоча перший тиждень був проведений онлайн то зараз заняття відбуваються в змішаній формі. Ми запитали у студентів їхнє враження щодо організації навчальних занять та як це впливає на результати і ефективність отримання знань і здобуття необхідних компетентостей.

Студенти 1 курсу 8 групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» розповіли свої враження від навчання в офлайн та змішаній формі.

 

Бородін Андрій 

Початок очного навчання значно покращив настрій і налаштування всіх студентів групи. Адже онлайн навчання не завжди є ефективним, тому що студенти розслабляються, відволікаються і не можуть зосередитися, наслідком чого є недостатній рівень засвоєння навчальної програми. Тому офлайн навчання дає можливість бути більше залученим в процес, чому в своє чергу сприяє безпосереднє спілкування із викладачами. Крім того додає настрою  спілкування із одногрупниками, загальна атмосфера студентського життя. Взагалі, навчання на економічному факультеті НУБіП України дуже цікава і яскраве. Всім студентам групи подобатися вчитися і пізнавати щось нове і в університеті створені для цього відмінні умови!

 

Саша Гусенко

Коли запитують, що краще дистанційне чи очне навчання, треба завжди зважити плюси і мінуси кожної форми організації навчального процесу. Дистанційне навчання зручне тим, що не втрачається час щоб зібратися і доїхати до університету. просто береш телефон і заходиш на пару за посиланням. Можна  далеко від університету і аудиторії але при цьому вчасно відвідувати пари. Проте великим мінус такого навчання є те, що вимагає великої зібраності, самодисципліни і відповідальності до отримання знань. Адже є велика спокуса просто «відбути» пару: займатися своїми справами, слухати музику, спати.  Очне навчання – це протилежність дистанційному навчанні. І коли мені задають питання, що краще, то я скажу, що для мене особисто дистанційне набагато краще.

 

Зеліньска Валерія

Для мене як для студентки 1 курсу навчання в університеті трохи в новинку і тому я дуже рада, що ми зараз навчаємося очно. Мені здається кожен згодиться зі мною що навчання «офлайн» є набагато ефективнішим, яскравішим та веселим.

Чесно кажучи, я не очікувала що навчання буде таким різноманітним та цікавим. Адже в університеті створені всі умови для глибокого і ґрунтовного опанування спеціальністю, яка в майбутньому стане фахом і буде визначати професійну реалізацію. Викладачі є майстрами своєї справи, професійно і зрозуміло викладають навчальний матеріал. Цьому сприяє і безпосередня комунікація  з студентами. Навчання в аудиторії більше мотивує, вимагає на мою, думку більше відповідальності та дисципліни. А ще дуже приємно спілкуватися із одногрупниками і відчувати всю насолоду від студентського життя.

 

Розмову вела Юлія Біляк,

куратор групи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook