Викладачі кафедри опановують нові знання

24 лютого 2021, 22:14

   19 та 23 лютого 2021 року викладачі кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології: Володимир Мельник, Олександр Мартинюк та Максим Жуковський  взяли участь у вебінарах від Elsevir. Теми вебінарів: Початок роботи з ScienceDirect та ScienceDirect: багатство знань.

   Щоб допомогти українським користувачам максимально ефективно використовувати доступ до платформи ScienceDirect, фахівці компанії Elsevier провели для українських вчених два вебінари, під час яких була проведена презентація контенту платформи ScienceDirect, доступного для українських користувачів, включаючи книги, довідники, підручники, журнали з відкритим доступом тощо; презентували сайт українською мовою, створений для навчання та підтримки українських користувачів платформи ScienceDirect; дізналися більше про створення та налаштування свого облікового запису, а також про варіанти віддаленого доступу, які забезпечать комфортну роботу з будь-якої точки світу.

   На другому вебінарі: "ScienceDirect: багатство знань" було продемонстровано, як можна знайти та отримати доступ до відповідного значущого та цікавого наукового вмісту. Неважливо, шукаєте ви журнали, книги чи інші документи – у ScienceDirect все це легко доступно. Було розглянуто на трьох прикладах питання, як ефективно шукати літературу та як залишатися в курсі справ щодо розвитку певної галузі знань.

   Наприкінці вебінару було надано грунтовні відповіді на запитання учасників.

Максим Жуковський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook