Працюємо зі студентами

23 лютого 2021 року
Гуртожиток № 3

 

19 лютого 2021 року відбулася зустріч в гуртожитку №3 НУБіП України декана факультету Юлії Коломієць з наставниками академічних груп факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.

Під час спілкування було розглянуто ряд важливих питань, які стосувалися навчання, побуту, відпочинку та міжкомунікабельних взаємовідносин у спільному колективі. Декан факультету Юлія Коломієць також звернула увагу на інтелектуально-естетичне виховання студентів в умовах карантину. Залучення кураторами, студентів до проведення віртуальних екскурсій, відвідування та знайомство з музеями України та світу.

Після закінчення засідання куратори кафедри екології агросфери та екологічного контролю зі спеціальності 101 Екологія доценти Олена Наумовська, Світлана Паламарчук, Сергій Павлюк провели зустріч із завідувачем гуртожитку № 3 Тетяною Нагорною щодо вирішення соціально-побутових проблем студентів, дізналися про поточний стан справ у гуртожитку та перевірили санітарний стан кімнат. 

Куратор 1 курсу доцент Олена Наумовська та куратор 2 курсу доцент Світлана Паламарчук провели зустріч з студентами щодо формування відповідального ставлення до навчально-виховного процесу, дотримання Правил проживання в гуртожитку НУБіП України та звернули увагу студентів на організацію роботи з профілактики захворювань, культури харчування і дотримання санітарно-гігієнічних норм.

Куратор 3 курсу доцент Сергій Павлюк провів широку роз’яснювальну і ознайомчу роботу з студентами з питань фізичної культури і спорту для формування здорового способу життя студентів, що має бути основним атрибутом їх дозвілля. І звернув увагу на те, чим більше студенти будуть пов’язані з навколишнім світом, чим більш активну та багатогранну участь будуть приймати в громадському житті факультету, університету, тим змістовніший буде їх духовний світ та вищий культурний рівень.

 

 

 

 

 

Наставники академічних груп

спеціальності 101 Екологія

кафедри екології агросфери та екологічного контролю

Олена Наумовська

Світлана  Паламарчук

Сергій Павлюк

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook