Педагогічна майстерність – ознака високої професійності

19 лютого 2021, 17:26

   18 лютого 2021 р. на кафедрі філософії та міжнародної комунікації була проведена відкрита онлайн-лекція з дисципліни «Філософія» на тему «Антична філософія». Лекцію студентам 1 курсу агробіологічного факультету спеціальності «Агрономія» представила кандидат філософських наук, доцент Кичкирук Тетяна Василівна.
   На занятті були присутні: Савицька Інна Миколаївна, завідувач кафедри філософії та міжнародної комунікації, Гейко Світлана Миколаївна, Лаута Олена Дмитрівна, Данилова Тетяна Вікторівна, Матвієнко Ірина Сергіївна – доценти кафеди філософії та міжнародної комунікації.
   Згідно з планом лекції висвітлені наступні питання: періодизація історії античної філософії, основні філософські школи докласичного та класичного періодів та суть їхнього вчення; основних представників елліністичної філософії та особливості філософських поглядів.
   Лекцію супроводжував влучно підібраний презентаційний матеріал, що посилювало ефект сприйняття і засвоєння матеріалу. Питання, звернені до аудиторії, сприяли здійсненню зворотного звязку та додали емоційного забарвлення. Заняття було проведене на високому педагогічному рівні й одержало схвальні відгуки як студентів, так і присутніх на лекції колег.


Тетяна Кичкирук,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook