Тематична виховна година «Психологічні особливості віртуального спілкування»

3 лютого 2021 року

       03 лютого 2021 року класний керівник групи 104-М провела тематичну виховну годину «Психологічні особливості віртуального спілкування».  

Феномен віртуальної реальності має широкий вплив на свідомість молоді, яка не в силах протистояти її негативним елементам.

Особливо підпадає під вплив віртуального світу молодь, яка має слабку психологічну підготовку щодо спілкування. Це викликає тривогу й занепокоєння у педагогів та батьків і спонукало класного керівника Чайку Лілію провести тематичну виховну годину «Психологічні особливості віртуального спілкування» зі студентами академічної групи 104-М.

Під час заходу студенти мали можливість розширити знання про переваги та недоліки віртуального спілкування і з’ясувати особливості спілкування в мережі Інтернет.

Підводячи підсумки класний керівник звернула увагу першокурсників на те, що запас часу не має безкінечності, час швидко минає, тому безглуздо витрачати своє життя лише на віртуальний світ. Живе спілкування набагато цікавіше й різноманітніше, отже потрібно частіше відриватися від гаджетів і повертатися в реальність, протистояти залежності від віртуального світу.

 

Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи

Лілія Чайка,

куратор 104-М


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook