Подих весни на виставці «AGROSPRING 2021»

18 лютого 2021 року
Київ, Виставковий центр

Незважаючи на морозну зимову погоду, ми з магістрами 1 року навчання факультету захисту рослин, біотехнологій та екології змогли відчути подих весни! Цьому сприяла одна цікава подія. У Міжнародному Виставковому центрі проходить щорічна виставка АгроВесна 2021. Під спільним брендом «АгроВесна» проводяться міжнародні виставки «Фрукти. Овочі. Логістика», «Зернові технології» і «Agro Fnimal Show».

 

Міжнародна агропромислова виставка щорічно демонструє різноманітні інноваційні рішення на різних стадіях виробництва, захисту, зберігання, переробки та транспортування сільськогосподарської продукції. Виставка об’єднує провідних постачальників виробничого сектору зернового та плодоовочевого ринку України, а також компанії міжнародного формату. Це завжди сприяє ефективному пошуку нових партнерів, обміну сучасним досвідом та просуванню світових трендів на ринку України. Крім того програма виставки включає галузеві форуми, конференції, семінари та майстер-класи.

Майбутнім фахівцям із захисту і карантину рослин було цікаво ознайомитись із експонатами в тематичних розділах «Засоби захисту рослин», «Технології вирощування зернових та олійних культур», «Цифрові технології», «Біоенергетика», «Логістика». Особливий інтерес викликала новітня сучасна техніка і продукція бджільництва.

Приємно було зустріти і цікаво поспілкуватись із випускниками нашого університету, а тепер провідними фахівцями різних фірм, що успішно працюють у сфері сільськогосподарського виробництва.

Після відвідування виставки всі відчули, що аграрний сезон 2021 розпочато!


 

 

 

Ольга Дмитрієва,

 

доцент кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook